Bryllupspakke #1 
10.000,-
Fotoseanse med brudeparet for offisielle portretter. Vi fotograferer inntil tre timer hvorpå brudeparet får 60 bilder ferdigbehandlet i farger og sort-hvitt.

Bryllupspakke #2 
14.000,-
Fotografering av vielsen og portretter til inntil fire timer, inkludert vielse. Dersom ønskelig kan portrettene gjøres i forkant av vielsen. Brudeparet får 110 bilder ferdigbehandlet i farger og sort-hvitt.

Bryllupspakke #3 
17.500,-
Fotografering av forberedelser i forkant av vielsen, vielsen og portretter til inntil seks timer. Forberedelser kan eksempelvis være at jeg møter på morgenen og fotograferer sminke, styling, påkledning og lignende. Vi avslutter med portretter etter vielsen. Brudeparet får 160 bilder ferdigbehandlet i farger og sort-hvitt.

Bryllupspakke #4 
29.000,–
Fotografering av forberedelser i forkant av vielsen, portretter og deler av bryllupsfesten til inntil 10 timer. Det er opp til brudeparet å bestemme start- og avslutningstidspunkt. Brudeparet får 300 bilder ferdigbehandlet i farger og sort-hvitt.


Generelt
Bryllupspakkene inkluderer planleggingsmøte i forkant av bryllupet. Slik blir vi litt kjent og får lagt opp dagen for å få brukt tiden mest mulig effektivt. Alle bildene som leveres vil korrigeres for et konsistent uttrykk før levering. I tillegg til fargebilder får brudeparet også alle bildene i sort-hvit-versjoner. Bildene leveres digitalt, i høy oppløsning uten vannmerker til fri bruk for brudeparet. Ved reisetid utover 1,5 time fra Tromsø gjøres egen avtale. 
Back to Top